PF 2021

Hlavní stránka / Články a fotografie z činnosti / PF 2021

18.12.2020

PF 2021 Milí členové a příznivci Severské společnosti! Letošní rok nám přinesl nepříjemné překvapení a negativně se dotkl životů nás všech a samozřejmě i činnosti Severské společnosti, kterou prakticky ochromil. Na jaře jsme byli plni nadějí a slibovali podzimní akce. V prosinci jsme měli tradičně přivítat svatou Lucii, nic z toho ale bohužel nebylo možné.

 

Při listování naším Zpravodajem, který vyšel až v létě, jsme si mohli jen zavzpomínat na staré časy. V tomto roce si navíc připomínáme 30. výročí založení Severské společnosti, které jsme chtěli společně oslavit nejprve v květnu a pak na červnovém „midsommaru“. Nakonec jsme doufali, že výročí spojíme s valnou hromadou oblíbenou oslavou svaté Lucie, leč virus opět rozhodl jinak, takže naše kontakty jsou nadále pouze virtuální.

Nicméně pevně věříme, že se sejdeme v příštím roce a vše si vynahradíme.

 

Přejeme Vám všem pevné zdraví, krásné vánoční svátky a mnoho štěstí v novém roce 2021. Snad bude lepší. Zachovejte nám přízeň.

 

Za Severskou společnost:

její předsedkyně Marta Janíková a vedoucí všech sekcí: Ivona Černohausová, Jana Holá, Petra Kašpárková, Lidmila Němcová, Ivo Šádek a Jiří Bartoň.

 

 

Glædelig Jul og godt nytår!

Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta!

God Jul og Godt Nyttår!

God Jul och Gott Nytt År!

Gleðileg jól og Gleðilegt nýtt ár!

 

Autor: Severská společnost   |   Sekce: Články a fotografie z činnosti   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024

 

Všechna práva vyhrazena © 2024 NETservis s.r.o.